My secret

Viaţa este o luptă , trebuie să şti să lupţi dacă se merită,trebuie să şti când trebuie să te opreşti şi să o iei de la început ,trebuie să şti ce vrei de la ea şi să şti să o trăieşti ca şi cum ar dura doar o zi....o oră ....un minut...o secunda.

luni, 26 aprilie 2010

Somewhere in Time

Somewhere in Time

               Dorinţa mea de teleportare nu a pornit de la acest film de care mi-a amintit cineva...dar care mi-a plăcut la nebunie când l-am revăzut şi a mi-am adus aminte acum cu plăcere de el.
 Filmul plecă de la tema întoarcerii în timp.
*La petrecerea de lansare a piesei de teatru pe care o scrisese, el întâlneşte o doamnă în vârstă care ii sopteşte "întoarce-te la mine" în timp ce îi îndeasa un obiect în mâna strânsă. Când deschide mâna, Richard identifică obiectul ca fiind un ceas de buzunar. Dar ca orice artist simte lipsa unei muze creatoare. Atunci el  părăseşte oraşul pentru a se putea revigora şi ajunge lângă oraşul în care si-a făcut studiile, la hotelul Grand. În plimbările sale prin hotel, găseşte fotografia unei femei tinere şi frumoase. În căutările sale,de a afla cine este frumoasa din fotografie reuseşte şi o identifică ca fiind Elise McKenna o actriţă de la începutul secolului şi află că tânăra este de fapt chiar bătrâna ce ii dăruise ceasul de buzunar în urmă cu câţiva ani,dar care murise între timp.

 Atunci îşi propune să o întâlnească şi reuşeşte prin autohipnoză să se trimită(teleporteze) în timp, în anul 1912. Aici o întâlneşte pe Elise şi cei doi se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt.*
Ce s-a întâmplat ?.....aş vrea să vă las pe voi să vizionaţi filmul ,dacă vi se pare interesant.
         Inpresionant este puterea dorinţei de a obţine ce a ce-ţi vrei cu toată fiinţa ta ...cu mintea ...cu gândul ...cu trupul chiar....ajungând la final ...la sacrificiul total în faţa neputinţei nerecuperării a ce iubeşti ....pierzând dintr-o greşeală banală ,care poate fi fatală uneori...

Azi noapte am spus că te voi vizita ...şi am făcut-o...am fost în camera ta ....am fost lângă tine...
nu-i aşa că mi-ai simţit prezenţa?...cu toate că nu am dorit să te trezesc ...de data asta...doar de data asta ...:P
m-am furişat tiptil lângă patul tău.....te-am privit cum dormeai ...ţi-am ascultat respiraţia....mi-am apropiat urechea de pieptul tău să-ţi ascult bătăile inimii......te-am adulmecat .....miroseai a dor şi aşteptare …era parfumul pe care mi-l doream să-l simt  …mi-am lipit buzele de buzele tale şi te-am sărutat pătimaş....ti-am mângâiat cu mâinile fierbinţi chipul....apoi trupul gol.....te-am simţit ..fierbinte şi obosit.........şi când mi-am dat seama că am pierdut noţiunea timpului...  rătăcind  la tine în cameră ....la tine în pat .....alături de tine...şi  se pare că m-am umplut de tine … şi m-am împlinit în simţiri.....am fugit apoi....daa, am fost puţin egoistă.... am profitat doar eu de tine....dar voi reveni cât de curând dragul meu.....şi de această dată te voi treziiii....cu prezenţa mea ....cu toată fiinţa mea....aşteaptă-mă.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Eu eram "acel cineva", Camelia...iar am greşit tastele..Mulţumesc pentru postare! Filmul a fost o suavă poveste.

Jumulici spunea...

o contiuare a viselor? asteptam si a treia noapte, atunci ar trebui sa fie ceva interesant

Pure Soul spunea...

& Camelia şi mie mi-a plăcut filmul,povestea şi actorii ...şi chiar mi-a făcut plăcere că mi-ai adus aminte de el.

& Stilgar...poate va mai fi ...poate nu .. a 3-a noapte ...totul depinde de acea persoană acum..:)